Γνωρίστε μας

Η DIAMOND HOMES είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, της αναμόρφωσης χώρων και της διακόσμησης.

  • Ανακαινίζουμε, επιπλώνουμε, εξοπλίζουμε και διακοσμούμε σπίτια για να δεχτούν βραχυχρόνιες διαμονές ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.
  • Ως επαγγελματίες οικοδεσπότες, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των κρατήσεων και τη φιλοξενία των επισκεπτών.
  • Παρέχουμε συμβουλές και γνώσεις σε ιδιοκτήτες και οικοδεσπότες που δραστηριοποιούνται οι ίδιοι στο αντικείμενο.

Στα τέλη του 2015 γεννήθηκε η ιδέα της DIAMOND HOMES από τον Γιώργο και την Ήρα

Η ανερχόμενη τάση της φιλοξενίας μέσω της Airbnb, το πολύπλευρο κατασκευαστικό ταλέντο του Γιώργου, η ευχαρίστηση της δημιουργίας και το άνοιγμα σε νέους ορίζοντες μας έκανε να αποφασίσουμε τη δράση μας στο χώρο των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Ξεκινήσαμε το Φεβρουάριο του 2016 και μέσα σε ενάμισι χρόνο ολοκληρώσαμε και βγάλαμε στην “αγορά” 7 διαμερίσματα. Αυτό που κάναμε ήταν να τα μετατρέψουμε σε ιδιαίτερα προσεγμένους και καλαίσθητους χώρους, πλήρως εξοπλισμένους για βραχυχρόνια καθημερινή φιλοξενία επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Όλα έγιναν με προσωπική μας δουλειά και φροντίδα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλαμε τα σπίτια μας να είναι μοναδικά, να εκφράζουν την αγάπη μας για την αισθητική, τη λεπτομέρεια, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα. Με λίγα λόγια, θέλαμε τα σπίτια μας να είναι μικρά διαμάντια μέσα στην πόλη. Και αυτό πετύχαμε.

Τον Ιανουάριο του 2018 η ιδέα έγινε πραγματικότητα και η ιδρύθηκε η εταιρία DIAMOND HOMES.

Στόχος της είναι η αλυσίδα των διαμαντιών να μεγαλώσει γρήγορα. Ανυπομονούμε να μπούμε σε νέους χώρους, να βρούμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και να τους κάνουμε ιδανικούς προορισμούς, έτοιμους για φιλοξενία. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους που έχουν στην ιδιοκτησία τους ή στη διάθεσή τους ακίνητα και θέλουν να τα αξιοποιήσουν στον ευρύτερο τουριστικό τομέα.

Περιμένουμε πώς και πώς να σας βοηθήσουμε να προσφέρετε στην αγορά το καλύτερο δυνατό “προιον”, με τη μικρότερη δυνατή επένδυση.

Κι επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μας από το να γνωριστούμε απο κοντά, επικοινωνήστε μαζί μας για να συναντηθούμε άμεσα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μερική ή ολική ανακαίνιση στο χώρο σας, με οργανωμένα συνεργεία.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Επιπλώνουμε πλήρως το χώρο, φροντίζουμε για όλο τον εξοπλισμό του και του δίνουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Φωτογραφίζουμε το χώρο σας, αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά του και τον δημοσιεύουμε, έτοιμο να δεχτεί κρατήσεις. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Διαχειριζόμαστε πλήρως, ηλεκτρονικά και φυσικά, τις κρατήσεις και τις διαμονές στο χώρο σας.