Οι υπηρεσίες μας

 

ΣΤΑΔΙΟ Α: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ

Αυτό το στάδιο εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος τη στιγμή αυτή, από τα σχέδια για τη μελλοντική του χρήση, από τους διαθέσιμους πόρους (budget) και από άλλες παραμέτρους που θα συζητηθούν.

Ανακαίνιση μπορεί να σημαίνει βάψιμο κάποιων τοίχων έως ολική εσωτερική αναμόρφωση διαμερίσματος.

 


ΣΤΑΔΙΟ Β: ΕΠΙΠΛΩΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Αυτό το στάδιο είναι που πάντα δίνει τον τελικό χαρακτήρα του χώρου, την “ψυχή” του.
Περιλαμβάνονται όλα τα αντικείμενα που κρίνονται απαραίτητα για να γίνει ένας χώρος “σπίτι”, δηλαδή με λίγα λόγια τα πάντα, εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων του.

Ο εξοπλισμός γίνεται φυσικά με βάση τις επικρατέστερες ανάγκες των επισκεπτών βραχυχρόνιας διαμονής. Η εμπειρία μας μας κάνει να γνωρίζουμε τί χρειάζεται για να γίνει το ταξίδι τους όχι μόνο άνετο, αλλά και ξεχωριστό. Η διακόσμηση από εμάς γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Υιοθετεί τις σύγχρονες τάσεις, αλλά και τους διαχρονικούς κανόνες αισθητικής. Αξιοποιεί προσιτά μέσα, αλλά δημιουργεί ένα εντελώς μοναδικό στυλ. Προσφέρει απλότητα και αρμονία, αλλά παράλληλα μαγνητίζει και προσελκύει.
Εργαζόμαστε ξεχωριστά και επισταμένα για κάθε χώρο ώστε να του δώσουμε το χαρακτήρα που του ταιριάζει. Κάποια από τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι προσωπικές μας δημιουργίες.

 

 ΣΤΑΔΙΟ Γ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ONLINE

Έχουν μπει, λοιπόν, και οι τελευταίες πινελιές και ο χώρος μας είναι έτοιμος. Όση σημασία είχε να τον δημιουργήσουμε, άλλη τόση, ίσως και μεγαλύτερη, έχει να τον προβάλλουμε σωστά στους πιθανούς επισκέπτες μας. Η φωτογράφιση είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που αν το δουλέψουμε σωστά, οι κρατήσεις μας θα είναι έως και 50% υψηλότερες από ότι αν το αντιμετωπίσουμε πρόχειρα.
Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επαγγελματίες, ακριβώς για να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των φωτογραφιών.

Στη συνέχεια, αυτό που χρειάζεται είναι μία ακριβής περιγραφή του χώρου στο διαδίκτυο που θα αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, οι κατάλληλες ρυθμίσεις στην πλατφόρμα και είμαστε έτοιμοι για κρατήσεις! Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο αντικείμενο εξασφαλίζει στους μελλοντικούς οικοδεσπότες που θα μας εμπιστευθούν το πλεονέκτημα μιας ξεχωριστής καταχώρησης, ακριβώς όπως πρέπει να είναι για να προσελκύσει επισκέπτες. 

 

 

ΣΤΑΔΙΟ Δ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τα προηγούμενα στάδια στο χώρο σας. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί σας, αναλαμβάνοντας να διαχειριστούμε τις βραχυχρόνιες διαμονές του χώρου σας ή να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στη δική σας προσπάθεια.

Όταν πρόκειται για διαμερίσματα στην Αθήνα, διαχείριση από εμάς σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε πλήρως τις διαδικτυακές και φυσικές ενέργειες ώστε ο χώρος να δέχεται κρατήσεις, να ολοκληρώνονται τα ταξίδια και να διατηρείται ενημερωμένη η καταχώρηση.
Όλα τα παραπάνω γίνονται με άριστη ποιότητα υπηρεσιών και με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, για το χώρο και για τους επισκέπτες.

Για επιλεγμένους χώρους εκτός Αθήνας, μπορούμε να αναλάβουμε μόνο τη διαχείριση online και την επικοινωνία και να αφήσουμε τις υπόλοιπες δραστηριότητες σε εσάς ή σε ανθρώπους της επιλογής σας που θα βρίσκονται στο συγκεκριμένο τόπο.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μερική ή ολική ανακαίνιση στο χώρο σας, με οργανωμένα συνεργεία.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Επιπλώνουμε πλήρως το χώρο, φροντίζουμε για όλο τον εξοπλισμό του και του δίνουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Φωτογραφίζουμε το χώρο σας, αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά του και τον δημοσιεύουμε, έτοιμο να δεχτεί κρατήσεις. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Διαχειριζόμαστε πλήρως, ηλεκτρονικά και φυσικά, τις κρατήσεις και τις διαμονές στο χώρο σας.